Двоє неповнолітніх прикарпатців обікрали школу, в якій навчаються

Коломийські правоохоронці у вчиненні крадіжки зі школи підозрюють неповнолітніх. До Коломийського відділу поліції надійшла заява від керівництва однієї із шкіл у районі про те,...

Коломийські правоохоронці у вчиненні крадіжки зі школи підозрюють неповнолітніх.

До Коломийського відділу поліції надійшла заява від керівництва однієї із шкіл у районі про те, що з навчального закладу невідомцем було скоєно крадіжку комп’ютерної техніки, інформують Франківчани з посиланням на Фіртку.

Через декілька днів правоохоронці встановили осіб крадіїв. Ними виявились 16-ти та 13- ти річного віку товариші один з яких на даний час є учнем цього ж навчального закладу.

В ході проведення слідчих дій було з’ясовано, що 29 травня близько 20 год. хлопці попередньо домовившись, через запасний вхід проникли до приміщення школи, де шляхом пошкодження дверей комп’ютерного класу заволоділи технікою, а саме: проектором, екраном до проектора, фотоапаратом, блоком безперебійного живлення та п’ятьма комп’ютерними системними блоками. Після чого викрадене помістили до рюкзаків і пішли додому.

В подальшому вони мали намір продати поцуплене, але їхнім діям завадили поліцейські. Все викрадене шкільне майно вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...