У Франківську супермаркет, де продали алкоголь неповнолітньому, уникнув штрафу

На цей раз факт продажу алкоголю неповнолітнім було виявлено у супермаркеті «Колібріс» (ТЦ «Велес»), що у мікрорайоні Позитрон. Активісти затримали неповнолітню особу, у якої...

На цей раз факт продажу алкоголю неповнолітнім було виявлено у супермаркеті «Колібріс» (ТЦ «Велес»), що у мікрорайоні Позитрон. Активісти затримали неповнолітню особу, у якої вилучено чек із зазначенням товару та сам алкоголь.

Після приїзду патрульної поліції та представників відділу ювенальної превенції робоча група звернулася до адміністрації закладу за фактом правопорушення.

Та адміністрація закладу приховала касира, який здійснив продаж алкоголю неповнолітньому. Про це йдеться у спільності Фейсбук Тверезий Франківськ.

В результаті покарати винного та скласти адміністративний протокол просто виявилось неможливим. У свою чергу, представники правоохоронних органів тримають це питання на контролі, ведеться перевірка.

Світлина від Тверезий Франківськ.

Світлина від Тверезий Франківськ.

“Відповідальні та свідомі касири працюють в магазині “Альянс маркет” (ТЦ “Арсен”) за адресою: вул. Миколайчука, 2, які регулярно при виникненні будь-яких сумнівів запитують документи. Від імені робочої групи висловлюємо їм свою вдячність та повагу. Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними”, – йдеться у повідомленні спільноти. 

Категорії
Життя
Новини
Loading...