В Івано-Франківськ на постійне місце дислокації прибув добровольчий батальйон ОУН

7 липня після трирічного перебування на передовій в зоні АТО, бійці-добровольці ОУН повернулися на постійне місце дислокації.  Добровольців привітав з повернення міський голова Івано-Франківська...

7 липня після трирічного перебування на передовій в зоні АТО, бійці-добровольці ОУН повернулися на постійне місце дислокації.

 Добровольців привітав з повернення міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

“Вітаємо наших герої, хочемо низько вколнитись і подякувати. Прийміть найщиріші подяку і вітання, що ви повернулись живими і є сьогодні серед нас. Завдяки вам ми маємо можливість зустрітись сьогодні в мирному, сонячному Івано-Франківську”, – сказав Руслан Марцінків.

Командир батальйону Колопов Олексій розповів, що бійці були на Макар могилі, в Пісках, Донецькому аеропорту. Також він зазначив, що влада не хоче бачити добровольців і робить все, аби їх не було.
 
“З одного боку я згоден, що добровольці і волонтери не можуть виграти війни, вони зробили свою справу в 2014-2015 роках. Зараз повинна воювати держава і армія, але вона чомусь на поспішає це робити”, – сказав командир.
 
 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...