Постраждалий в наслідок ДТП директор Бурштинської ТЕС знаходиться в реанімації

Постраждалий вналсідок ДТП на автодорозі Івано-Франківськ – Львів в селі Ямниця Директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар, перебуває у лікарні. Про це інформують Франківчани.  Вчора, 6 липня близько 8.00...

Постраждалий вналсідок ДТП на автодорозі Івано-Франківськ – Львів в селі Ямниця Директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар, перебуває у лікарні.

Про це інформують Франківчани

Вчора, 6 липня близько 8.00 ранку на автодорозі “Івано-Франківськ – Львів” в селі Ямниця трапилась смертельна ДТП. Зіткнулися «Деу Ланос» і «Фольксваген Пасат». Водій «Ланоса» 27-річний мешканець Богородчан – гравець футбольного клубу «Оскар» Роман Стоцький загинув на місці ДТП.

Як повідомлялось раніше за кермом автомобіля «Фольксваген Пасат» був директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар.

У Андрія Шувара серйозні травми обох ніг, зламано чотири ребра, сильний забій грудної клітки та черевної порожнини. Вчора йому зробили операцію. Потерпілий перебуває в реанімаціїі обласної клінічної лікарні.

Довідка:

Андрій Шувар – за фахом інженер-теплоенергетик, здобув освіту в Національному університеті Львівська політехніка та Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

В енергетичній галузі працює 20 років, пройшов професійний шлях від чергового електромонтера електричного цеху до начальника зміни станції, начальника електричного цеху Бурштинської ТЕС. З 2005 року обіймав посаду директора ДТЕК Добротвірської ТЕС. З 2014 року – директор Бурштинської ТЕС. Депутат Івано-Франківської облради від ВО “Батьківщина”.

Увійшов до десятки кращих топ-менеджерів України за результатами “Рейтингу найбільших. Кращі менеджери України”, який провів Інтернет портал Delo.UA в 2014 році.

Категорії
Новини
Новини
Loading...