На Прикарпатті вперше відзначили День громади

16 липня у смт. Більшівці відзначили перший День громади. Голова ОТГ Василь Саноцький пообіцяв зробити це свято традиційним. До складу об’єднаної територіальної громади входять...

16 липня у смт. Більшівці відзначили перший День громади. Голова ОТГ Василь Саноцький пообіцяв зробити це свято традиційним.

До складу об’єднаної територіальної громади входять смт. Більшівці та села Слобідка Більшівцівська, Жалибори, Кукільники, Загір’я-Кукільницьке, Кінашів, Курів, Нараївка, Поділля та Яблунів, інформує Галицький кореспондент.

Кожне село представило своє мистецтво та традиційну кухню.

“Ми організували виставку про традиції і звичаї нашого народу. Хочемо, щоб люди не забували про своє – українське», – прокоментувала начальник відділу освіти, культури, охорони здоров’я, туризму спорту і зовнішніх зв’язків Лідія Крупа.

Голова ОТГ Василь Саноцький наголосив, що День громади відбуватиметься шщорічно: “Об’єднуємося, святкуємо і працюємо разом. Громада помалу, але йде вперед. Починаємо ремонтувати дороги, школи, народні будинки культури. Краще маленькими кроками, але йти вперед, ніж різко побігти і надірватися”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...