Прикарпатські артисти повернулись із зони АТО. ФОТО

4 липня у Кафедральному соборі Святого Воскресіння в Івано-Франківську урочисто освятили та відправили в зону АТО Державні прапори України та прапори Української Повстанської Армії. Знамена...

4 липня у Кафедральному соборі Святого Воскресіння в Івано-Франківську урочисто освятили та відправили в зону АТО Державні прапори України та прапори Української Повстанської Армії.

Знамена до обласного центру передали з Городенківського району представники братства ОУН-УПА під час відзначення 110-річного ювілею генерал-хорунжого головнокомандувача УПА Романа Шухевича в рамках обласної естафети «Воскресне волі дух і наша слава». Перейняли освячені символи воїни АТО і творча делегація, яка впродовж десяти днів у восьми населених пунктах Донецької та Луганської областей презентувала концертну програму.

Про це інформують “Паралелі”.

Сьогодні ж, 18 липня,  відбулася зустріч прикарпатських артистів, які повернулися додому, з журналістами. Під час розмови представники творчої делегації поділилися своїми враженнями та емоціями, які отримали в результаті не зовсім безпечної подорожі. Зокрема, вони зазначили, що сила духу воїнів, їхня любов до України та українського народу є надзвичайно сильними почуттями. Приязнь та довіра виникали одразу ж після перших хвилин спілкування не тільки з військовими, а й з цивільними.

Так, за участь у проведенні творчої естафети «Воскресне волі дух і наша слава» присвяченій 75-ій річниці УПА, підтримку бійців у зоні Антитерористичної операції на Сході України та активну громадську позицію учасники делегації нагороджені грамотами голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука.

Фото: “Паралелі”.

Прикарпатські артисти повернулися із зони АТО

Прикарпатські артисти повернулися із зони АТО

Прикарпатські артисти повернулися із зони АТО

Прикарпатські артисти повернулися із зони АТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...