Калуські діти вирушили на відпочинок на Шацькі озера

18 липня  220 дітей-учасників Шкільної ліги сміху вирушили на відпочинок на Шацькі  озера. Усі 23 команди, які брали участь у Шкільній лізі сміху, два...

18 липня  220 дітей-учасників Шкільної ліги сміху вирушили на відпочинок на Шацькі  озера. Усі 23 команди, які брали участь у Шкільній лізі сміху, два дні відпочиватимуть на Шацьких озерах та побувають в тунелі кохання у Клевані.

 Про це інформує Калуська РДА.

Проводжаючи дітей, голова Калуської райдержадміністрації Наталія Бабій зазначила, що відпочинок на Шацьких озерах – це завершальний захід мистецького проекту «Шкільна ліга сміху» у цьому році. Поїздка стала можливою за фінансового сприяння Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика. З бюджету не використано жодної гривні.

Голова райдержадміністрації також подякувала підприємцям району які надали дітям харчові  продукти, а дітям  побажала   вдалої подорожі та гарного відпочинку.

Цього року призери  шкільної Ліги сміху їхали на відпочинок у Долинський район, де подорожували карпатським трамваєм, відвідали Львів та  Камянець-Подільський. Протягом 7 днів переможці Шкільної ліги  сміху відпочивали в  Очакові.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...