УНСО запрошує на військово-патріотичний вишкіл

Івано-Франківська організація УНСО запрошує усіх охочих від 14 до 40 років до військово-патріотичного вишкільного табору. У таборі будуть проводитись заняття з загальної та спеціальної...

Івано-Франківська організація УНСО запрошує усіх охочих від 14 до 40 років до військово-патріотичного вишкільного табору.

У таборі будуть проводитись заняття з загальної та спеціальної військової підготовки, тактичної підготовки та ТСП, стрілецької підготовки, інженерно-саперної справи, мінно-підривної підготовки, топографії та орієнтування, балістики, медичної підготовки, альпінізму. Обов’язковий елемент вишколу – ідеологічна підготовка, повідомляє “Бріз”.

 Табір відбуватиметься на території Івано-Франківської та Закарпатської областей у форматі: 7 днів стаціонарного вишколу для всіх та 3 дні рейду. Втім, у рейді будуть не всі учасники.

Реєстрація на вишкіл відбуватиметься  до 21 липня 2017р.

Учасники віком до 18 років обов’язково повинні мати письмову заяву довільної форми від своїх батьків чи інших родичів. Фото- та відеозйомка в таборі буде обмежена, мобільний зв’язок також.

Виїзд у табір – 24 липня, о 12-00 год. автобусом з району залізничного вокзалу. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...