На Прикарпатті за фактом масового отруєння поліція порушила кримінальну справу

Медпрацівники повідомляють про 16 постраждалих громадян, у яких діагностували гострий гастроентероколіт. За фактом масового отруєння в Івано-Франківській області поліція відкрила кримінальну справу. Про це повідомляє прес-служба...

Медпрацівники повідомляють про 16 постраждалих громадян, у яких діагностували гострий гастроентероколіт.

За фактом масового отруєння в Івано-Франківській області поліція відкрила кримінальну справу. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

“За даним фактом поліція почала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Медпрацівники повідомляють про 16 постраждалих громадян, у яких діагностовано гострий гастроентероколіт (підозра на харчове отруєння). На місце пригоди для з’ясування обставин події виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції.

За попередньою інформацією, туристи заїхали до села Красноїлля Верховинського району і самостійно приготували кондитерський виріб з продуктів, привезених з собою. Серед госпіталізованих 7 громадян Польщі, 4 громадянина Німеччини і два українці. Стан постраждалих лікарі оцінюють як легкої та середньої тяжкості.

Категорії
Новини
Новини
Loading...