Коломийська міська рада разом з ініціативою “Дані міст” підписали двосторонній меморандум про співпрацю

Ініціатива «Дані міст» та Коломийська міська рада підписали двосторонній меморандум про співпрацю. Це – результат перемоги міста у відбірковому турі всеукраїнського конкурсу “Відкритий виклик”....

Ініціатива «Дані міст» та Коломийська міська рада підписали двосторонній меморандум про співпрацю. Це – результат перемоги міста у відбірковому турі всеукраїнського конкурсу “Відкритий виклик”.

Про це повідомляється на сторінці Коломийської міської ради у Facebook.

Коломия – перше з п’яти міст, що пройшли відбірковий тур конкурсу. Після підписання меморандуму міська рада отримає шанс на аудит своїх даних, а також – комплексний супровід у процесі їх якісного оприлюднення.

Місто вибороло собі цю можливість в умовах жорсткої конкуренції – на одне місце у п’ятірці учасників конкурсу “Відкритий виклик” претендувало 11 заявників.

Конкурс “Відкритий виклик” в Україні проводять Громадянська мережа ОПОРА та TechSoup Europe за сприяння Національного фонду на підтримку демократії (NED).

За результатами конкурсу, п’ятьом містам, які пройдуть відбірковий тур, буде забезпечено супровід українських та іноземних фахівців у впровадженні політики відкритих даних.

Категорії
Новини
Новини
Loading...