В Угорниках попри незадоволення місцевих жителів планують відкрити наркологічний центр

У приміському селі Угорники планується відкриття наркологічного реабілітаційного центру. Однак мешканці села новим сусідам не раді та виступають проти цього, погрожуючи, що завтра, 8...

У приміському селі Угорники планується відкриття наркологічного реабілітаційного центру. Однак мешканці села новим сусідам не раді та виступають проти цього, погрожуючи, що завтра, 8 серпня, вийдуть на мирну акцію протесту.

Як повідомила секретар Угорницької сільської ради Романна Гудима, до сільради вже надійшло понад 100 звернень від мешканців, пише Галицький кореспондент.

За її словами, одна з мешканок Угорник здала в оренду клініці приватний будинок майже в центрі села. Однак ситуацію ускладнює те, що вона зараз знаходиться за межами України і відповідно договір оренди неможливо розірвати.

«Сільрада підтримує громаду. Ми не можемо піти прости своїх людей, тому завтра відбудуться сходи села», – наголосила Романна Гудима.

На офіційному сайті клініки «Ренесанс» вказано, що вона проводить лікування наркоманії, ігроманії, алкоголізму, харчової залежності, а також психолого-емоційну корекцію та детоксикацію. Також на сайті вказано, що такі клініки є тільки у Львові та Угорниках.

Категорії
Новини
Новини
Loading...