Марцінків до працівників “Княгинина”: “Якщо вас виставили на продаж, ми б купили”

Міський голова Івано-Франківська заявив, що місто готове викупити завод «Княгинин», щоб не допустити банкрутства підприємства.  Працівники заводу «Княгинин», які влаштували пікет під ОДА, також...

Міський голова Івано-Франківська заявив, що місто готове викупити завод «Княгинин», щоб не допустити банкрутства підприємства.

 Працівники заводу «Княгинин», які влаштували пікет під ОДА, також зустрілись з міським головою Русланом Марцінківим, пишуть Версії.

Протестувальники пояснили меру всю складність ситуації. За їх словами, «рейдери-тітушки» не пускають на територію заводу ні директора підприємства, ні самих працівників. Люди стверджують, що їх незаконно звільнили, не виплативши заборгованість по зарплаті за 10 місяців. А в реєстраційній палаті відмовляються реєструвати законного керівника заводу – Зінаїду Гаргат.

Руслан Марцінків повідомив, що дане питання не в компетенції мерії.

«Це має вирішувати адміністрація, яка представляє Президента. Адже є вищестояща організація», – відмітив мер.

Проте така відповідь очільника Франківська не вдовольнила людей, що зібрались під кабінетом мера.

«Але це ж ваше місто, ваші прибутки – обурились працівники заводу. – Ви маєте нам допомогти».

«Ми вас підтримуємо, – звернувся до пікетувальників Марцінків. – Але є вищестояща організація. Якщо б вас виставили на продаж, ми б вас купили. Місто б купило, як локомотиворемонтний завод. Але ніхто нам не дасть купити в цій державі».

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...