Прикарпатець, будучи під домашнім арештом, вкрав з магазину 21 тисячу гривень

У Коломиї затримали 16-річного хлопця, який будучи під домашнім арештом за раніше скоєну крадіжку, знову пограбував одну із місцевих крамниць.  Про це повідомляє Головне управління Національної...

У Коломиї затримали 16-річного хлопця, який будучи під домашнім арештом за раніше скоєну крадіжку, знову пограбував одну із місцевих крамниць.

 Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, юнак у нічний час, скористався тим, що біля магазину нікого не було, шляхом пошкодження віконного скла проник в середину приміщення, знайшов там вказану суму грошей та привласнив їх. Після чого, хутко утікаючи додому з місця скоєння злочину крадій більшу частину коштів загубив по дорозі.

У скоєному хлопець зізнався та пояснив, що гроші йому були потрібні для дозвілля. Наразі зловмисника затримано за ст. 208 КПК України, йому оголошено про підозру у вчинені злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Категорії
Новини
Новини
Loading...