У Тисмениці зловили рибу вагою майже у півтори кілограми

18-19 серпня на ставах біля Тисмениці відбулися десяті, ювілейні змагання аматорського турніру з рибальства серед працівників АТ «Прикарпаттяобленерго» «Золота вудка-2017».   У турнірі взяли...

18-19 серпня на ставах біля Тисмениці відбулися десяті, ювілейні змагання аматорського турніру з рибальства серед працівників АТ «Прикарпаттяобленерго» «Золота вудка-2017».

 
У турнірі взяли участь 24 команди від усіх філій та семи центральних дирекцій. Голова суддівської колегії – генеральний директор компанії Микола Чернявський – на відкритті турніру зауважив, що це гарний приклад, як з простої ідеї зародилася традиція. Тому цього року по-особливому було відзначено старожилів заходу, а це 19 енергетиків-рибалок, які більше 5 років є постійними учасниками турніру. Їм організатори заходу вручили символічні медалі та подарунки. Не оминули увагою і новачків, які присягнулися продовжувати славні традиції, інформує “Бріз”.
 
За звання найкращого рибалки змагалися два дні. Складність змагань полягає в тому, що основні години ловлі припадають на ніч.   

На команду  перепало по дві снасті – вудка або спінінг на людину, та по два гачка на кожну снасть. Переможець визначався за загальним зважуванням. За дотриманням регламенту слідкувала суддівська колегія. 

Найбільша рибина, вагою 1430 г, попала у тенета команди «Акули».

Кожний учасник турніру «Золота вудка» отримав пам’ятні подяки та сувеніри, а переможці – кубки та призи.

Категорії
Новини
Новини
Loading...