Франківців кличуть прибрати рідне місто

Одним із ключових завдань у вихованні свідомої молоді Мальтійська Служба Допомоги вважає виховання екологічної свідомості, з цією метою організація проводить екологічні семінари та практичні...

Одним із ключових завдань у вихованні свідомої молоді Мальтійська Служба Допомоги вважає виховання екологічної свідомості, з цією метою організація проводить екологічні семінари та практичні екологічні акції.

23 вересня Мальтійська молодь закликає всіх бажаючих долучитись до масштабної всеукраїнської Мальтійської екологічної акції, йдеться на сторінці Мальтійської служби допомоги Івано-Франківська.

“До нас вже долучились осередки Мальтійської молоді та друзі, партнери з Тисмениці (Marta Krytovych), Кам’янця Подільського (Mihaylo Budurovich) та Маріуполя (Kateryna Sukhomlynova). Чекаємо відповіді від інших міст-партнерів”,  – йдеться у повідомленні.

У Івано-Франківську екологічна акція розпочнеться коротким екологічним семінаром о 10.00 на Матейка 59, і звідти всі бажаючі розійдуться по локаціях. Прибирати сміття планують в мікрорайоні Пасічна, під мостом на Набережній, на Німецькому озері, Міському озері та у Вовчинцях.

Категорії
Новини
Новини
Loading...