В Долині та селі Поляниця відбудеться безкоштовна консультація юриста

22 вересня в Долині та Паляниці відбудуться виїзні прийоми громадян з питань захисту прав землевласників та землекористувачів. Як інформує сайт Головного територіального управління юстиції в...

22 вересня в Долині та Паляниці відбудуться виїзні прийоми громадян з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

Як інформує сайт Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, о 10:00 зустріч відбудеться в приміщенні Поляницької сільської ради (с. Поляниця, Яремчанський район). Тут прийом проводитимуть в.о. начальника Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Левкун Я.А. та начальник відділу «Яремчанське бюро правової допомоги» Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Романів Г.В.

Інший прийом відбудеться о 10.00 год. в приміщенні Управління соціального захисту населення Долинської районної державної адміністрації. Прийом проводитимуть заступник начальника управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Гаврищук М.В. та начальник відділу «Долинське бюро правової допомоги» Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Стефанишин Г.В.

Категорії
Новини
Новини
Loading...