Франківці скаржаться на тисняву в тролейбусах

Останнім часом франківці почали дуже активно користуватись комунальним громадським транспортом. Їздити новим тролейбусом дешевше та комфортніше, ніж маршруткою. Проте франківці почали скаржитись на тисняву...
Останнім часом франківці почали дуже активно користуватись комунальним громадським транспортом.

Їздити новим тролейбусом дешевше та комфортніше, ніж маршруткою. Проте франківці почали скаржитись на тисняву в тролейбусах через велику кількість пасажирів і просять владу пустити на 7 маршрут великі MANи, повідомляє Бліц-інфо.

“Я не розумію чому з маршрутів тролейбуса номер 7 забрали ці великі тролейбуси(MAN). Я їзджу кожного ранку цим маршрутом який о 7.33 на Івасюка коли були ті нові тролейбуси то проблем жодних не було. А тепер їздять ці старі тролейбуси то на Івасюка вже не можливо зайти в нього бо з нього люди чуть не випадають. Навіть сьогодні в тролейбусі пасажири так затиснули дівчину що вона жалілась що їй притиснули грудну клітку і що їй важко дихати. Верніть назад нові тролейбуси(MAN). Бо ви втрачаєте пасажирів”, – просить франківчанка ‎Таня Магіс‎ (пунктуація та орфографія збережені).

Як відомо, наступного року міська влада планує закупити за кошти ЄБРР 35 новеньких тролейбусів, та розширити тролейбусну мережу в місті. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...