Прикарпатські рятувальники продовжують нести чергування біля водойм області

Прикарпатські рятувальники продовжують нести чергування біля водойм області. Днями черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері зафіксовано порушення Правил судноплавства...

Прикарпатські рятувальники продовжують нести чергування біля водойм області.

Днями черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 2 відпочиваючими громадянами, під час експлуатації прокатного плавзасобу (переміщення відпочиваючих громадян на катамарані, під час його руху). З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил, пише Правда.

    Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано.

    Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано. Проведено навчання щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в осінньо-зимовий період з 12 студентами Коломийського вищого професійного училища №17.

Категорії
Новини
Новини
Loading...