Франківчани “оголошують” імпічмент президенту Порошенку

Відразу дві петиції з’явилися на офіційному порталі Івано-Франківської міськради, в яких відображено невдоволення людей реформами і падінням рівня життя. Перша петиція закликає відправити Порошенка...

Відразу дві петиції з’явилися на офіційному порталі Івано-Франківської міськради, в яких відображено невдоволення людей реформами і падінням рівня життя.

Перша петиція закликає відправити Порошенка у відставку через освітню, медичну та судову реформи. Вона набрала більше 3 тисяч голосів.  

“Ми, жителі Івано-Франківська, висловлюємо невдоволення реформами, які приймалися з подачі Президента. Ці реформи є антинародними, оскільки вони не відповідають інтересам громадян», – наголошується в тексті.

Громадяни просять міських депутатів  вимагати від їхніх колег з Верховної Ради скасувати зазначені реформи та ініціювати процедуру імпічменту Петра Порошенка.

Друга петиція, яка набрала більше 1 тисячі голосів, присвячена темі падіння рівня життя громадян через зростання тарифів на ЖКГ, девальвації гривні, а також корупції в органах державної влади.

«У зв’язку з цим вимагаємо від Верховної Ради прийняти рішення про оголошення імпічменту Петру Порошенку і створити слідчу комісію, яка має перевірити його діяльність на посту Президента», – йдеться в тексті.

Категорії
Новини
Новини
Loading...