Франківські вандали “взялись” за новенький стадіон

Невідомі продовжують нищини франківське майно, цього разу сліди вандалізму помітили на нещодавно відкритому стадіоні Івано-Франківська.  Про це повідомив користувач Facebook у спільноті “ФРАНКІВЧАНИ”. “Ось...

Невідомі продовжують нищини франківське майно, цього разу сліди вандалізму помітили на нещодавно відкритому стадіоні Івано-Франківська.

 Про це повідомив користувач Facebook у спільноті “ФРАНКІВЧАНИ”.

“Ось такий вигляд має сьогодні, так званий «новий» стадіон із штучним покриттям у Станіславові, в який «вгаратали» понад 500 000.00 € – бюджетних коштів. Пройшло трішки більше місяця,як його помпезно «відкривали, а воно вже у повному занепаді та руйнації.” – пише Володимир. 

На урочисте відкриття стадіону “Хет-Трик” приїжав президент України – Петро Порошенко. Поле зі штучним покриттям було споруджене за кошти УЄФА, однак міська влада поки не визначила його балансоутримувача. Деякі користувачі називають саме цей факт причиною вандалізму. 

Нагадаємо, в обласному центрі нищать міське майно, так нещодавно невідомі хулігани пошкодили зупинку громадського транспорту, а через кілька днів  в івано-франківському сквері пошкодили лавки та смітники

Категорії
Новини
Новини
Loading...