На території Галицького НПП відкрили новий екомаршрут

На території Галицького національного природного парку відкрито новий еколого-освітній маршрут «Вздовж водосховища – на Касову гору». Екомаршрут розпочинається біля Бурштинської ТЕС. Тут спеціально облаштували...

На території Галицького національного природного парку відкрито новий еколого-освітній маршрут «Вздовж водосховища – на Касову гору».

Екомаршрут розпочинається біля Бурштинської ТЕС. Тут спеціально облаштували оглядовий майданчик, з якого відкривається мальовничий краєвид на водосховище, – пише Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

У період пташиних міграцій та зимівлі гості Галицького НПП побачать безліч різноманітних водоплавних пернатих, а поціновувачі орнітології зможуть навіть дослідити колонію рідкісних сірих чапель.

Туристи можуть скористатися оптичними приладами, придбаними за кошти донаторів в рамках проекту. На спеціальних стендах розміщено інформацію про важливе господарське та природоохоронне значення водосховища, орнітофауну цієї водойми, birdwatching як різновид екологічного туризму, а також маршрут та правила поведінки підчас екскурсії.

Еко-стежка включає і підйом на Касову гору, яку часто називають природною перлиною заходу України.

Читайте також: Діти атовців з Надвірнянщини побували у садибі св. Миколая

Категорії
Новини
Новини
Loading...