За крадіжку грошей з кіоску молодику «світить» до 6 років позбавлення волі

До Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від 30-річної місцевої мешканки. Жінка повідомила, що хтось проник до її кіоска, що знаходиться на місцевому ринку, і...

До Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від 30-річної місцевої мешканки. Жінка повідомила, що хтось проник до її кіоска, що знаходиться на місцевому ринку, і викрав 600 доларів США.

Про це повідомляє Сектор Комунікації  ГУ НП В Івано-Франківській області

Правоохоронці виїхали на місце події, де в ході проведення оперативно розшукових заходів встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий мешканець, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнового злочину.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні зловмисник  скористався тим, що працівник охорони  ринку відволікся, підібрав ключ та проник до одного із кіосків. Звідти  поцупив кошти в сумі 600 доларів США, та з місця події втік. На наступний день  всі викрадені  гроші витратив на власні потреби.

Зловмисника правоохоронці затримали в порядку  ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні даного злочину та обрання міри судом запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також:  За добу в поліцію області направили понад 350 заяв

Категорії
Новини
Новини
Loading...