На Прикарпатті через захворюваність на ГРВІ та грип ввели карантинні заходи у 20 школах

Погодні умови на Прикарпатті сприяють розвитку захворюваності на ГРВІ та грип. Через велику кількість хворих дітей два десятки шкіл на Прикарпатті закрили на карантинні...

Погодні умови на Прикарпатті сприяють розвитку захворюваності на ГРВІ та грип. Через велику кількість хворих дітей два десятки шкіл на Прикарпатті закрили на карантинні заходи. 

«З понеділка через грип та ГРВІ призупинили навчання більш як 20 шкіл області, карантин оголосили також в одному дошкільному навчальному закладі. Карантинні обмеження триватимуть до врегулювання ситуації, – повідомляє  Укрінформ, посилаючись   на Івано-Франківську ОДА.

Наразі  тимчасово призупинили навчання діти  в  3 школах Городенківського району,  3 школах Верховинського р-ну,  3 школах та дитсадку  у Тисменицького р-ні, ще 3 у  Надвірнянському районі,  і по 4 у Калуському та  Рожнятівсьому районах .

12 лютого  голосили карантин у 3 школах Богородчанського району. В той же час 12 шкіл області  вчора зупинили карантинні обмеження та відновили навчання.

Читайте також: 7 міфів про грип

Категорії
Новини
Новини
Loading...