Відома франківчанка Ірма Вітовська завойовує більшість на премії “Жінка України 2018”

Премія відзначає жінок, що дійсно творять життя, змінюють світ навколо себе та окриляють інших своїм прикладом. «Единственная» ділиться історіями досягнень жінок України в різних...

Премія відзначає жінок, що дійсно творять життя, змінюють світ навколо себе та окриляють інших своїм прикладом.

«Единственная» ділиться історіями досягнень жінок України в різних сферах діяльності. Толерантність, професіоналізм, доброта та бажання робити цей світ кращим – ось прямий шлях до змін. Премія «Жінка України 2018» – це визнання значимості жінки у всіх сферах сучасного українського суспільства. Це творчість, розвиток та досягнення найкращих – тих, хто щодня надихає нас.

Жінки номінації «Культура» — знакові фігури не тільки українського культурного простору, але й світового. Саме завдяки таким харизматичним, талановитим письменницям, акторкам, музикантам, художникам, менеджерам вітчизняна культура створює шедеври, якими пишається весь світ. Серед таких і франківчанка Ірма Вітовська.

На даний момент за актрису віддали уже 2463 голоси, що є найбільшою кількістю серед номінанток.

“Ім’я Ірми Вітовської, актриси театру і кіно, продюсера, громадського діяча, благодійниці та волонтера, яка регулярно відвідує зону АТО, в останні роки постійно звучить у ЗМІ. Ірма публічно відмовилась зніматися в російському кіно, кілька років бере участь в благодійному спектаклі “Оскар і Рожева пані”, створила власну продюсерську агенцію. Однією з місій своєї творчості вона вважає підіймання самооцінки українських жінок”, – йдеться на сайті конкурсу.

Проголосувати за Ірму Вітовську можна на сайті журлалу “Единственная” до 8 березня.

Читайте також: Франківці потрапили у ТОП-100 людей культури України

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...