Невідомі влаштували вибух біля музею Бандери на Прикарпатті

У четвер, 15 лютого, біля музею історико-меморіального комплексу імені Степана Бандери в селі Старий Угринів Калуського району пролунав вибух. Про це повідомляє сектор комунікації...

У четвер, 15 лютого, біля музею історико-меморіального комплексу імені Степана Бандери в селі Старий Угринів Калуського району пролунав вибух.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За наведеними даними, близько 4:00 ранку невідома особа біля входу привела в дію вибуховий пристрій. Цим було пошкоджено приміщення музею, частково фасадну частину будівлі та склопакетні блоки вікон.

“Правоохоронцями проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, направлені на проведення повного всебічного дослідження всіх обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення та встановлення особи (осіб) причетної до злочину. У справі призначено проведення експертиз. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство”, – відзвітували правоохоронці.

«Наробили нам школи трохи, аби привернути увагу. Хто і навіщо – не знаю. Якийсь підлий зрадник. Зараз тут працюють слідчі. У музеї є камери відеоспостереження. Це сталося, як співали Брати Гадюкіни, у лиху годину», – повідомив у коментарі місцевому виданню Репортер директор музею Степан Лесів.

Читайте також: Франківчан запрошують на курси екскурсоводів

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...