Муніципали і патрульні затримали біля “Бастіону” майже сотню школярів з алкоголем і легкими наркотиками

Минулої п’ятниці Муніципальна варта спільно із працівниками патрульної поліції, ювенальної превенції та працівниками міськвиконкому провели рейд поблизу “Бастіону”. Було затримано близько 80 осіб –...

Минулої п’ятниці Муніципальна варта спільно із працівниками патрульної поліції, ювенальної превенції та працівниками міськвиконкому провели рейд поблизу “Бастіону”.

Було затримано близько 80 осіб – здебільшого школярів віком 14-16 років – пише КУРС

 

Виявлено алкоголь, цигарки, насвай – азіатський легкий наркотик, залишки від таблеток, розповів на оперативній нараді в міськогго голови керівник Муніципальної варти Богдан Кухарук.

«Масовість даної акції вразила нас. Хоча 80 осіб – це не межа. За словами працівників Бастіону, інколи їх буває більше сотні», – сказав Кухарук/

«Це проблема. Це означає, що наша правоохоронна система не працює. Я не вірю, що не можа навести з цим порядок. Завжди можна знайти того, хто збуває це дітям», – зауважив міський голова Руслан Марцніків.

Заступник міського голови Олексій Кайда додав, що це результати реформ поліції під проводом міністра. Марцінків порадив надіслати батькам цих дітей «листи щастя».

Категорії
Новини
Новини
Loading...