Франківські поліцейські допомогля вихованцями соццентру підготуватися до Великодня. ФОТО

У «чистий четвер» працівники івано-франківської ювенальної превенції навідалися до Івано-Франківского обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, щоб допомогти працівникам та вихованцям закладу належно підготуватися до...

У «чистий четвер» працівники івано-франківської ювенальної превенції навідалися до Івано-Франківского обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, щоб допомогти працівникам та вихованцям закладу належно підготуватися до Великодня.

Спочатку поліцейські разом з дітьми наводили лад на подвір’ї центру, прибирали майданчики, перекопували клумби, чистили газони, інформують в  ГУНП в області.

За словами начальниці відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області підполковника поліції Алли Бойчук, така спільна праця сприяє більшій відкритості підлітків до спілкування з поліцейськими.

Також працівники ювенальної превенції разом з дітьми побували у Івано-Франківському вищому художньому професійному училищі №3, де проводився майстер-клас з традиційного писанкарства та інших сучасних технік декорування. Дівчатка та хлопці з захопленням та ентузіазмом взялися до роботи, і хоча не все відразу вдавалося зробити, задоволення від творчого процесу отримали усі.

А ще приємні передвеликодні клопоти, розділені з працівниками поліції, додали дітлахам, які з різних причин опинилися у цей час поза батьківською домівкою, святкового настрою та відчуття наближення Великоднього дива.

До слова, дружні візити прикарпатських поліцейських до Івано-Франківского обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей вже давно стали доброю традицією.

Читайте також:

Категорії
Новини
Новини
Loading...