До рук шахраїв потрапили троє прикарпатців

Попри застороги правоохоронців не довіряти нзнайомцям,прикарпатці продовжують довіряти пройдисвітам. Так, минулої доби за допомогою до правоохоронців звернулася 20-річна франківчанка. Дівчина кілька днів тому на...

Попри застороги правоохоронців не довіряти нзнайомцям,прикарпатці продовжують довіряти пройдисвітам.

Так, минулої доби за допомогою до правоохоронців звернулася 20-річна франківчанка. Дівчина кілька днів тому на Інтернет-сайті “ОЛХ” знайшла оголошення про продаж фотоапарата марки “Canon 600 D” та вирішила його придбати.Передоплату в сумі 3500 гривень перерахувала на вказаний продавцем рахунок, утім у подальшому – ні фотоапарата, ні грошей, ні зв’язку із продавцем, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

За схожою схемою ошукали 52-річного мешканця Рожнятівщини. Чоловік на цьому ж сайті підібрав для покупки дитячий візок. Зв’язався з продавцем, узгодив ціну і перерахував 1800 гривень.

Наступне звернення до поліції надійшло від жителя Калуського району. 19-річний потерпілий повідомив, що йому на мобільний зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником служби безпеки місцевого банку. В ході розмови невідомий під приводом заміни банківської картки увійшовши в довіру до потерпілого, дізнався дані його банківської картки, після чого з рахунку юнака пропало близько 4 тисяч гривень.  

За кожним зверненням потерпілих від шахрайських дій працівники поліції розпочали кримінальні провадження та здійснюють заходи щодо розкриття цих злочинів.

Читайте також: В одному із магазинів міста невідомий погрожував гранатою

Категорії
Новини
Новини
Loading...