УКРОП стала найефективнішою фракцією в Івано-Франківській міській раді, – експерти

19 квітня Громадська організація “Центр Політичних Студій” в ході круглого столу, презентувала результати оцінки діяльності депутатів Івано-Франківської міської ради протягом другого року повноважень. “Кампанія...

19 квітня Громадська організація “Центр Політичних Студій” в ході круглого столу, презентувала результати оцінки діяльності депутатів Івано-Франківської міської ради протягом другого року повноважень.

“Кампанія “Атестація депутатів місцевих рад” для Івано-Франківська є новою, – зазначив директор ГО “Центр Політичних Студій” Віталій Світлик,  – Нам став цікавий досвід інших організацій, які впроваджували такий проект і ми вирішили приєднатись до кампанії. Маємо на меті не лише перевірити діяльність депутатів, але й дати рекомендації для більш ефективної роботи”.

Керівник ініціативи в Івано-Франківську Михайло Джогола розповів про унікальну методологію оцінки діяльності, за якою здійснювали атестацію.

“За основу атестування ми брали обов’язки депутатів міськради, які вони повинні перманентно здійснювати – участь у роботі комісій та сесій, прийом громадян, подання звітів, запитів тощо, – зазначив Михайло, – Також ми оцінили роботу депутатів з виборцями у соцмережах та ЗМІ. На основі атестації ми розробимо індивідуальні рекомендації для кожного депутата”.

Згідно виявлених результатів УКРОП виявився найефективнішою фракцією в Івано-Франківській міській раді.

Читайте також: Олександр Шевченко став офіційним претендентом у кандидати на пост Президента України від УКРОПу

Категорії
Новини
Новини
Loading...