Франківська ІТ-компанія дбає про озеленення міста. ФОТО

Вже 4 роки поспіль Івано-Франківська ІТ компанія навесні проводить висадку дерев на території міського парку та міського озера. Відбувається це в рамках екотрадиції...

Вже 4 роки поспіль Івано-Франківська ІТ компанія [bvblogic] навесні проводить висадку дерев на території міського парку та міського озера.

Відбувається це в рамках екотрадиції компанії, що має назву “1 проект = 1 дерево”. За кожен успішно завершений проект [bvblogic] висаджує дерево на загальнодоступній для населення міста території, повідомляє Галка.

Про традицію розповідає більше Світлана Олексин, Event менеджер [bvblogic]. 

“Всупереч поширеним стереотипам, програмісти далеко не завжди проводять цілі дні за комп’ютерами, не відволікаючись на зовнішній світ. Це активні люди, сповнені ентузіазму, яскравих ідей та бажання жити в красивому та успішному місті. Тому кожного року десятки наших працівників із задоволенням долучаються до акції “1 проект = 1 дерево”. Цього року більш як 30 людей прийшли у парк для висадки дерев, люди приходять із сім’ями та дітьми, акція завжди проходить весело та надихаюче. Щороку ми намагаємось підбирати саджанці красивих та ефектних дерев. Цього року ми садили квітучу вербу Хакуро Нішикі біля самісінького входу у парк з вулиці Мазепи. Сподіваємось, коли дерева зацвітуть, буде дуже красиво. А загалом, у парку уже ростуть наші тюльпанові дерева, червоні клени, магнолії та інші дерева. В загальному, уже більш як 80 дерев посаджено”.

“Своєю акцією хочемо продемонструвати небайдужість до рідного міста, а також хотілось би заохотити й інші організації долучатись до озеленення та розвитку міста. Звісно, кілька посаджених нами дерев – це невеликий внесок у покращення екології загалом, але нас є багато, і кожен невеликий внесок важливий”, – розповідає Віталій Родимюк, CEO [bvblogic].

Читайте також: Синоптики попереджають прикарпатців про заморозки

Категорії
Новини
Новини
Loading...