На Прикарпатті злісний неплатник аліментів відпрацьовує суспільно корисні роботи

На Снятинщині злісний неплатник аліментів відпрацьовує суспільно корисні роботи на території Хутір-Будилівської сільської ради. Постановою Снятинського районного суду від 12.04.2018 боржника, який не сплачує...

На Снятинщині злісний неплатник аліментів відпрацьовує суспільно корисні роботи на території Хутір-Будилівської сільської ради.

Постановою Снятинського районного суду від 12.04.2018 боржника, який не сплачує аліменти протягом тривалого часу та має заборгованість по аліментах, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців, визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.183-1 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді виконання суспільно корисних робіт строком на 120 годин, інформує WestNews.

Подібний випадок уже був на Прикарпатті. Мешканець Тисменицького району сплатив 5о ооо гривень заборгованості за аліментами після того, як державні виконавці застосувати до неплатника аліментів  заходи примусового характеру.

Йому винесли постанову про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, поки заборгованість по аліментах боржником сплачено в повному обсязі.Коли боржнику було відмовлено ДПСУ у перетині дежавного кордону, останній прибув до Тисменицького районного відділу державної виконавчої служби та погасив забаргованість у сумі 5о ооо гривень.

Читайте також: Франківська забрали авто через несплату штрафів за їзду в нетверезому стані

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...