«Везуть як худобу», – пасажири приміського потягу обурені нестачею вагонів. ВІДЕО

Приміський дизельний потяг Івано-Франківськ-Стрий віднедавна має один вагон. Люди обурюються, адже раніше їх було два, і тих було мало. У єдиному вагоні немає ані кондиціонера,...

Приміський дизельний потяг Івано-Франківськ-Стрий віднедавна має один вагон.

Люди обурюються, адже раніше їх було два, і тих було мало. У єдиному вагоні немає ані кондиціонера, ані нормальних умов для поїздки. Пенсіонери навіть готові платити за проїзд, лиш би ситуацію виправили. У дирекції залізничних перевезень знають про проблему, але все впирається у кошти, розповідають на ТРК «РАІ».

“На жаль , зараз рухомий склад 99% не відповідає, відповідно він вибраковується в ремонт на вихідні. Тому, був пущений один вагон, а решту рухомого складу забракований по певних параметрах. Зокрема, по колісних парах , які повинні їхати у вагоні цьому. На разі, ми ведемо активні пошуки , щоб рухомий склад могли забезпечити. З інших дільниць, наприклад, як Чернівці. Надалі буде ходити один вагон, думаю, що це звичайно прикра ситуація, але її потрібно зрозуміти. Адже, краще їхати в справному вагоні, адже їхати несправному і наражати себе на небезпеку”, – розповідає начальник пасажирського сектору Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень Леонід Чумакевич.

Читайте також: Водій франківської маршрутки, закриваючи двері, травмував пенсіонерку – у жінки рвані рани. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...