У Коломиї 6-річний хлопчик не міг привести до тями п’яного батька, який заснув просто на землі

Про дитину, яка залишилася без супроводу дорослих, 12 липня пообіді в поліцію повідомила жителька райцентру. Ювенальні поліцейські розшукали матір загубленого хлопчика. Як згодом з’ясували...

Про дитину, яка залишилася без супроводу дорослих, 12 липня пообіді в поліцію повідомила жителька райцентру. Ювенальні поліцейські розшукали матір загубленого хлопчика.

Як згодом з’ясували поліцейські, перехожа коломиянка помітила заплаканого хлопчика на одній з вулиць міста. Дитина 6-річного віку не могла привести до тями нетверезого батька, який заснув просто на землі, – повідомляє ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Хлопчик попросив незнайому відвести її до родича, який буцімто торгував на ринку. Утім, знайти його не вдалося, тож коломиянка зателефонувала до поліцейських, яким й передала дитину.

Працівники ювенальної превенції та групи реагування патрульної поліції разом з малюком повернулися до місця, де залишився сплячий батько. Проте чоловіка там не застали. Дорогою поліцейські розпитували дитину про матір і таким чином довідалися про ймовірне місце її роботи у Коломиї.

Невдовзі працівники поліції встановили особу матері, повідомили їй про знайденого сина та передали дитину 29-річній мамі, мешканці Коломийщини. Однак вже за півгодини ця жінка з дитиною знову потрапила в поле зору працівника ювенальної превенції. У товаристві кількох знайомих на вулиці у центральній частині міста мама у такий спосіб “відзначала” пляшкою горілки повернення сина.

За розпивання алкогольних напоїв у громадському місці її притягнуто до адміністративної відповідальності. Крім того, така поведінка батьків малолітнього хлопчика спонукає поліцейських більше дізнатися про цю родину та вжити відповідних заходів в інтересах дитини.

Читайте також: Прикарпатці в примусовому порядку сплатили майже 30 мільйонів гривень аліментів

 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...