У Франківську депутат хотів покатати керівника міського перинатального центру в смітнику. ВІДЕО

Як повідомлялося раніше, депутат міськради стверджує, що перинатальний центр придбав застарілий УЗД-апарат за понад 2 мільйони. Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін запевняє, що Івано-Франківський перинатальний центр...

Як повідомлялося раніше, депутат міськради стверджує, що перинатальний центр придбав застарілий УЗД-апарат за понад 2 мільйони.

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін запевняє, що Івано-Франківський перинатальний центр закупив застаріле обладнання для пацієнтів за ціною нового. З його слів, причетні до цієї “махінації” отримали суттєву грошову вигоду.

Сьогодні, 17 липня, Андріан Волгін завітав до директора  комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр” Сергія Стефанка. Відео зустрічі депутат опублікував на своїй сторінці у соцмережі.

“Ви купили застарілий апарат. За ці гроші  могли купити “Toshiba” 2018 року. Я це все писав у соцмережі, але нашу громаду чомусь більше турбував голий зі шкарпеткою на одному місці, який  бігав по сцені. Це всіх турбувало. А те, що розтратили бюджетні кошти – нікого не хвилює. Місто “проковтне”, воно багате. Зараз будуть мої хлопці-побратими, я вас хочу трохи в смітнику покатати біля перинатального центру. Щоб громада міста побачила, як керівник закуповує обладнання у 3 рази дорожче”, – каже Андріан Волгін до Сергія Стефанка.

Читайте також: Руслан Марцінків зустрівся з міським головою Львова Андрієм Садовим.ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...