Косівчанка виборола титул “Miss Photography”, та разом з командою виграли 3 тисячі канадських доларів. ФОТО

Уродженка Косова, а нині мешканка Торонто Уляна Библюк виступила у фінал в конкурсі “Міс українська Канада – 2018″, який відбувся 15 липня. Вже 2,5...

Уродженка Косова, а нині мешканка Торонто Уляна Библюк виступила у фінал в конкурсі “Міс українська Канада – 2018″, який відбувся 15 липня.

Вже 2,5 роки дівчина живе за океаном. У Канаді навчалася, а зараз працює. Уляна виборола титул “Miss Photography”, та разом з командою виграли 3000 канадських доларів, які підуть на допомогу незрячим дітям.

“Завершився конкурс і я була горда представляти Гуцульщину, я з радістю представляла гуцульський стрій!”, – йдеться в повідомленні Уляни Библюк у Facebook.

“Хочеться багато робити нових проектів, зараз найважливіший – це допомога діткам – каже Уляна. – Якби з’явилася можливість і надалі співпрацювати з людьми, які прагнуть змінити Україну, а також наш наше Прикарпаття на краще, я б із радістю цим скористалася. Також мені дуже хочеться додому, до батьків, родини, друзів, за всіма сумую. А щодо участі в конкурсі – не стомлююсь повторювати слова подяки всім, хто мене підтримав, – це безцінно. Як би завтра не склалось – той особливий досвід не забуду ніколи. Такої енергії ще не відчувала, це неможливо передати словами. Насправді, я дуже натхненна після конкурсу“, – пише Голос України.

Міс Українська Канада – це сучасний культурний проект, який має нетиповий для конкурсу краси формат заходу, що більш подібний до талант-шоу. За правилами конкурсу, участь у ньому можуть взяти молоді жінки українського походження віком від 18 і до 30 років, які проживають у Канаді. Відбір відбувається не за зовнішністю чи модельними параметрами. Насправді, увага надається яскравій індивідуальності, харизмі, таланту, особливим досягненням (академічні, професійні, творчі, спортивні тощо), а також волонтерству в громаді. Головний критерій – це любов до України, а також бажання і спроможність розповісти світу про сучасну українську культуру.

Читайте також: На Франківщині провели футбольний турнір пам’яті талановитого футболіста Романа Стоцького. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...