На “острові кохання” триває концерт, організований на підтримку Станіславчика Фармуги. ФОТО

На “острові кохання”, що в Івано-Франківську стартував благодійний арт-проект “Острів”, організований на підтримку онкохворого сина ветерана АТО Станіславчика Фармуги.   Біля кожної міні-локації розміщені...

На “острові кохання”, що в Івано-Франківську стартував благодійний арт-проект “Острів”, організований на підтримку онкохворого сина ветерана АТО Станіславчика Фармуги.

 

Біля кожної міні-локації розміщені скриньки для збору коштів, куди люди можуть кидати пожертви за участь в майстер-класах, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

З 11-ї години почався ярмарок, виставка фотографій, картин, майстер-класи для дорослих і дітей, мистецькі активності.  А о 14:00 відбувся виступ учнів вокальної школи Lika music. Опісля всі бажаючі змогли переглянути міні-виставу.


З 17:00 стартувала літературна частина з Тарасом Прохаськом, Людмилою Лінник, Зорею Рей, Олею Новак, Христиною Сировою, Ірою Ковалюк, Ірою Федорів та іншими.

А вже о 19:00 стартуватиме музична частина: Віктор Винник ( гурт МЕРІ), івано-франківські виконавці Лумара Урбан, Святослав Коновал, Оксана Яремчук, чернівецькі – Двері Боком, Монополія.

Вхід до 19:00 – вільний, вхід на концерт на 19:00 – 50 грн.

Окрім того можна перерахувати кошти для одужання Станіславчика:

Карткових рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Офіційна сторінкана на сайті GoFundMe: gofundme.com/together-with-stanislav-farmuga

Pay Pal: [email protected] (вказуємо хештег #togetherwithStanislav)

Читайте також: На Слави Стецько справжнє свято – відкрили відремонтовану вулицю. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...