Які обіцянки виконав Руслан Марцінків щодо комунального транспорту

“Слово і Діло” продовжує відстежувати, як мери обласних центрів виконують свої обіцянки. Вони вирішили дізнатися, як вони вирішують питання забезпечення міста комунальним транспортом. 17...

“Слово і Діло” продовжує відстежувати, як мери обласних центрів виконують свої обіцянки. Вони вирішили дізнатися, як вони вирішують питання забезпечення міста комунальним транспортом.

17 серпня 2016 року міський голова Івано-Франківська мав намір закупити 40 нових тролейбусів у 2017 році. Дану обіцянку не виконано.

Окрім того, Руслан Марцінків пообіцяв за рахунок міського бюджету придбати 30 нових автобусів. У квітні на КП “Електроавтотранс” оглянули перший із шести автобусів, які планують закупити. Останні машини повинні бути в місті до 20 грудня.

 

Мери обласних центрів обіцяють закупити нові автобуси і тролейбуси, добудувати метро і оновити фунікулер.

Серйозна проблема виникла з міським транспортом у Тернополі. Місто розірвало договори з усіма приватними перевізниками, які не дотримувалися вимог договорів і конкурсу. Однак мер Сергій Надал пообіцяв, що Тернопіль без транспорту не залишиться, а перевезення громадян будуть забезпечені якісним повідомленням по місту. Вже на початку лютому були отримані гарантійні листи від приватних перевізників, в яких вони зобов’язалися дотримуватися всіх умов договору, оновити рухомий склад і використовувати для розрахунків за проїзд пристрої для друку електронних квитків. Міська рада уклала з цими перевізниками додаткові угоди. Станом на березень транспортного колапсу в місті не відбулося. Так що Надал з обіцянкою впорався.

Читайте також: Клей на рекламі міцніший почали використовувати, а на графіті – кращу фарбу, – у Франківську відмивали зупинки

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...