На Прикарпатті посадять алею ненародженої дитини

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я спільно з Бюро УГКЦ з питань екології ініціює висадку алеї ненародженої дитини на території монастиря Успіння Матері...

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я спільно з Бюро УГКЦ з питань екології ініціює висадку алеї ненародженої дитини на території монастиря Успіння Матері Божої в селі Погоня, Тисменицького району.

І запрошує вірних УГКЦ та людей доброї волі долучитися до цієї акції. В особливий спосіб запрошують на спільну молитву тих осіб, які пережили втрату ненародженої дитини, інформує МІСТО.

Акція відбудеться 7 листопада 2018 року о 16:00 годині на території Погінського монастиря. 16:00 – Молебень до Пресвятої Богородиці. 16:30 – Висадка алеї.

Ця ініціатива проводиться в рамках чергової хвилі Всеукраїнської акції “Посади дерево миру”, яка стартувала в 2016 році з ініціативи Української Греко-Католицької Церкви за підтримки Мінприроди України.

Метою акції є привернення уваги громадськості до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на Сході країни, до знищення природи України, загоєння ран довкілля і передусім захисту самої людини, яка є невід’ємною частиною створеного Богом світу.

Читайте також: На Прикарпатті розпочались зйомки фільму про життя вузькоколійок в Україні та Швейцарії. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...