У Житомирі відсвяткували 8-му річницю компанії “M Group Development”

У неділю, 4 листопада, у місті Житомирі грандіозно відзначили 8-му річницю будівельної компанії “M Group Development”. На святкування запросили таких відомих гостей, як TAYANNA,...

У неділю, 4 листопада, у місті Житомирі грандіозно відзначили 8-му річницю будівельної компанії “M Group Development”.

На святкування запросили таких відомих гостей, як TAYANNA, гурт “Мері”, LAMA і команда КВН “Вінницькі”, пише МІСТО.

Гурт “Мері” потішив присутніх відомими піснями, а команда КВН “Вінницькі” розважала цікавими постановками та неперевершеними жартами.

Співачка LAMA подарувала усім присутнім неймовірний настрій та заряд позитиву.

Хедлайнером святкового дійства стала співачка TAYANNA.

Під час концерту відбувся масштабний розіграш. Серед присутніх розіграли побутову техніку, яка завжди актуальна. А ще усі охочі мали нагоду позмагатися за купони на знижку у 50 або 100 тисяч гривень для покупки якісного житла. Цього року у Житомирі будівельна компанія “M Group Development” розпочала будівництво нового грандіозного житлового комплексу “Президент Холл”, тож такий подарунок став доречним для усіх, хто мріє про нову оселю.

“Ми зробили кілька подарунків для усіх присутніх. Це п’ять сертифікатів на знижку для придбання житла у новому житловому комплексі “Президент Холл”, – розповідає директор з розвитку компанії “M Group Development” Володимир Калин.

Скористатися сертифікатами можна, завітавши в офіс компанії за адресою: місто Житомир, вулиця Бориса Тена, 5. Контактні номери телефонів: 068-669-38-00 та 099-235-09-50.

Концерт у Житомирі відбувся в рамках туру містами України, де компанія “M Group Development” реалізує нові будівельні проекти. Це справжнє свято української музики, красивої та якісної, яка притягує і не залишає байдужою.

Читайте також: В Івано-Франківську розпочався третій сезон “Школи етикету”. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...