На Прикарпатті поліція затримала чоловіка, який повторно збував наркотики

На Прикарпатті поліція затримала калушанина, який повторно збував наркотики. Працівники Калуського відділу поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності затримали 32-річного калушанина при повторному...

На Прикарпатті поліція затримала калушанина, який повторно збував наркотики.

Працівники Калуського відділу поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності затримали 32-річного калушанина при повторному збуванні наркотиків.

Протиправну діяльність поліцейські викрили та задокументували 22 грудня. Йдеться про збут одного згортка з порошкоподібною речовиною білого кольору за 200 гривень.

На підставі доказів слідчі затримали правопорушника. Вирішується питання про оголошення йому підозри та про обрання судом міри запобіжного заходу.

Крім того, під час обшуку за місцем проживання, поліцейські виявили рослини, ззовні схожі на марихуану та саморобний пристрій для їх викурювання.

За повторність злочину відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Проводиться слідство, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Читайте також: На Тисмениччині у жінки знайшли наркотики

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...