На Прикарпатті в пожежі загинув чоловік, ще один отруївся чадним газом

За минулу добу на Прикарпатті трапилися 7 пожеж: загинув чоловік, іншого доправили в лікарню. Пожежа трапилася о 01:10 в селі Добротів Надвірнянського району. Загорівся...

За минулу добу на Прикарпатті трапилися 7 пожеж: загинув чоловік, іншого доправили в лікарню.

Пожежа трапилася о 01:10 в селі Добротів Надвірнянського району. Загорівся одноповерховий дерев’яний житловий будинк. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку. На пожежі виявлено тіло 29-річного чоловіка. Причина виникнення пожежі встановлюється, інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

У Галицькому районі у с. Дубівці на вулиці Шевченка трапилася пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні погребу в приватному господарстві. На пожежі травмований 64-річний власник,  якого доставлено в Галицьку ЦРЛ з діагнозом отруєння чадним газом.

Зазначимо, що 8 січня об 11:00 в селі  Підгайчики Коломийського району виникла пожежа на горищі житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 14:53 в місті Надвірна на вулиці Княгині Ольги горіло побутове сміття та дерев’яних піддонів на відкритій території. Вогнем пошкоджено побутове сміття та 3 дерев’яні піддони. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 17:16 в місті Надвірна на вулиці Винниченка виникла пожежа дровітні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено будівлю дровітні. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

О 18:33 в селищі Перегінськ Рожнятівського району виникла пожежа салону легкового автомобіля “Шкода Фабія”. Вогнем пошкоджено салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

О 19:59 в селі Ковалівка Коломийського району виникла пожежа дерев’яної стіни житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яну стіну. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

Читайте також: Подружжя, у яких згоріла домівка у селі Угринів, потребують допомоги

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...