Франківська клініка косметології «WIN WAY» допомагає людям ставати привабливішими та впевненими в собі. ФОТО

Команда «Win Way» – це професіонали з великої букви, головна місія яких – з любов’ю дбати про кожну клієнтку! Праця спеціалістів нагадує світ магії,...
Команда «Win Way» – це професіонали з великої букви, головна місія яких – з любов’ю дбати про кожну клієнтку! Праця спеціалістів нагадує світ магії, де ультрасучасні технології косметології – це чарівні палички, а їхня супер-сила – великий багаж теоретичних і практичних знань, які підкріплені багаторічним безцінним досвідом і постійним бажанням розвиватися.

 
Клініка косметології «WIN WAY» – сила любові і довіду.
Назва клініки вибрана не випадково (з англ. win way – «шлях перемоги»). Тут вірять, що сила жіночої краси непереможна, а шлях до неї розпочинається із бажання удосконалювати себе, щодня ставати впевненішою, приймати і любити себе, усвідомлювати свою неповторність. 
Незважаючи, що попереду ще цілий місяць зими, у клініці вже розпочали гарячу підготовку до весни і літа, щоб кожна жінка відчувала себе неперевершеною.

Бездоганно володіючи всіма технологіями краси, спеціалісти клініки, як справжні віртуози своєї справи, насамперед керуються законами гармонії. Вони відчувають і вміють підкреслити жіночу унікальність. У «Win Way» вам запропонують тільки ті процедури, які будуть ефективні саме для вас. Плоди їх досягнень – ваші щасливі усмішки, прекрасні відгуки і рекомендації подругам .

ПАЛІТРА ЕСТЕТИЧНИХ ПРОЦЕДУР У «WIN WAY»
• Лазерна епіляція. Максимально безболісні та ефективні лазерні процедури забезпечує наш лазерний апарат Candela GentleLase. Гладка і ніжна шкіра, впевненість у собі у будь-якій ситуації.
• Контурна пластика обличчя. Процедура коригує контури обличчя, робить шкіру більш гладкою, а губки – пухкими. Дарує почуття привабливості і власної неперевершеності.
• Ультразвукова чистка обличчя. Після процедури ви будете казати собі «дякую» щоразу, милуючись своїм чистеньким личком у дзеркалі.
• Пілінги. Вирівнюють тон обличчя, повертають шкірі її природнє сяйво. Ви сяятимете не тільки зовні, а й зсередини!
• Ботулінотерапія. Улюблена процедура голлівудських зірок попереджає появу глибоких зморшок.
• Біоревіталізація. Зволожена, сяяюча, бездоганна шкіра. Ефект омолодження помітний вже після першого сеансу.
• Мезотерапія. Після неї ви будете випромінювати впевненість і полюбите себе у будь-якому віці.
• Мезотерапія волосся. Блискуче, шовковисте, густе і сильне волосся, як у моделей з реклами шампуню
• Корекція фігури. Наблизьте своє тіло до оміряного ідеалу всього за кілька сеансів!
Дбати про себе – неймовірно корисна звичка, яку варто розвивати. Вона наповнить вас енергією, любов’ю до себе і бажанням транслювати цю любов у світ.
Запрошуємо вас розпочати цей переможний шлях з «Win Way»!
м.Івано-Франківськ, вул.Коновальця 77, тел.:(067) 916 18 20 , (095) 050 01 47 winway.if.ua
 
 
 
На правах реклами

 

 

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...