Туристичні родзинки Прикарпаття представили у Нью-Йорку

З 25 по 27 січня у Нью-Йорку відбулася щорічна виставка туризму New York Times Travel Show, яка є однією з провідних спеціалізованих заходів туристичної...

З 25 по 27 січня у Нью-Йорку відбулася щорічна виставка туризму New York Times Travel Show, яка є однією з провідних спеціалізованих заходів туристичної галузі у світі.

 У конференц-центрі Jacob K.Javits Center цьогоріч були представлені більше 380 стендів туристичних компаній та організацій, пише Укрінформ.

Цьогоріч Україну представили трьома стендами та вісьмома компаніями та організаціями, серед яких управління туризму Львівської міської ради, Агенція регіонального розвитку Івано-Франківської області, туристичні компанії “Next stop – Ukraine”, “ChernobylTour”, українсько-французький туроператор “Vacanture”, “TraveltoUkraine.org”, “JC Travel Ukraine”, Міжнародні авіалінії України.

Стенд від Агенції регіонального розвитку Івано-Франківської області на виставці вперше. Серед переваг – як неймовірні Карпати зі стародавніми гуцульськими традиціями, так і новітні явища культурного життя Івано-Франківська, зокрема, надсучасний культурний центр “Промприлад”, який створила у закинутому цеху заводу організація “Тепле місто”.

“Фішками” Івано-Франківщини є фестиваль ковалів, екологічний туризм і кінотуризм, адже саме у селищі Криворівня знімалися “Тіні забутих предків” Сергія Параджанова. Крім того, регіон має чимало енергетичних місць сили, у яких можна “набутися”, як кажуть гуцули (тобто набратися життєвих сил), пояснює керівниця культурних проектів агенції регіонального розвитку Івано-Франківської області Мар’яна Заклінська.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...