Юний франківець став чемпіоном України із класичних шахів. ФОТО

У Чернівцях 4-15 березня у місцевому виші відбувалися Фінали Чемпіонатів України зі класичних шахів сезону 2018–2019 років. Франківець Юліан Мальований став чемпіоном України. 24...

У Чернівцях 4-15 березня у місцевому виші відбувалися Фінали Чемпіонатів України зі класичних шахів сезону 2018–2019 років.

Франківець Юліан Мальований став чемпіоном України. 24 найсильніших юних шахістів України – 12 юнаків і 12 дівчат – граючи за коловою системою 11 турів, виборювали нагороди та путівки до фіналів Чемпіонатів світу та Європи.

У турнірі юнаків боролися двоє вихованців Івано-Франківської ДЮСШ №3, кандидати в майстри спорту України Юліан Мальований (тренер Ігор Кобилянський) і Богдан Лозинський (тренери Олена Черняк, Ігор Кобилянський).

“Наші юнаки успішно стартували та боролися за нагороди протягом усього турніру. А фінальні партії успішніше зіграв Юліан Мальований, який набрав 8 очок з 11 можливих і впевнено виборов золото Чемпіонату України 2019 року зі Класичних Шахів серед юнаків і дівчат віком до 16 років! Богдан Лозинський набрав 6½ очок і посів 6-те місце”, –  про це повідомляють у спільноті Шахова Івано-Франківщина.

Результати http://chess-results.com/tnr415384.aspx?lan=11&art=1&fed=UKR

Світлина від Ігора Кобилянського.

Світлина від Ігора Кобилянського.

Світлина від Ігора Кобилянського.

Читайте також: В Івано-Франківську понад дві тисячі абітурієнтів взяли участь у пробному ЗНО

Категорії
Новини
Новини
Loading...