“Одруження наосліп”: франківець взяв участь у відомому реаліті-шоу. ВІДЕО

Франківець Богдан Дубиловський взяв участь у програмі “Одруження наосліп” на “1+1”. Експерти підібрали йому дружину з Харкова. За умовами програми, пара одружилася наосліп і...

Франківець Богдан Дубиловський взяв участь у програмі “Одруження наосліп” на “1+1”. Експерти підібрали йому дружину з Харкова.

За умовами програми, пара одружилася наосліп і познайомилася після весілля.

Богдан родом з Івано-Франківська, йому 27 років. Розповів, що приїхав до Києва за кар’єрою, амбіціями, за швидшим темпом життя, займається фрілансом у сфері СММ, пише Курс.

“Мушу визнати, що я зараз крутий перець”, – розповів про себе Богдан.

Ідеал його жінки, каже він, це харизматична фурія. Мріє зустріти жінку, яка відправиться з ним у захопливу подорож по життю.

Ведучі та психологи реаліті-шоу “Одруження наосліп” Єгор Тополов та Олена Любченкопідібрали Богданові дівчину з Харкова Анну Машкову. Їй 27 років, викладає пол-денс.

“Я настільки сексуальна, що вчу цьому й інших дівчат”, – розповіла про себе Анна.

Вона мріє зустріти того, хто підтримає її в усіх потаємних починаннях та буде в захваті від неї. Це має бути цілеспрямований, активний та шалений чоловік.

Пара, за умовами програми, прожила сім днів під одним дахом, а потім постала перед вибором – повернути обручки або залишити їх і продовжити стосунки поза проектом.

Через сім днів Богдан розповів, що Аня допомогла йому зрозуміти, що саме йому подобається у жінках.

“Я став більш виваженим. Мене менше заносить на поворотах завдяки Ані”, – сказав він.

Дівчина, зі свого боку, зізналася, що Богдан допоміг їй відкритися, але до кінця не зрозуміла серйозність його намірів. Обоє вирішили залишити обручки і продовжити стосунки.

Читайте також: “Карпатський Простір”: у Франківську відбудеться міжнародний фестиваль мистецтв. ПРОГРАМА

Категорії
Новини
Новини
Loading...