Під прицілом: у Франківську перевірили якість харчування в школі № 19. ФОТО

Сьогодні, представники ГО “Мами Прикарпаття” з фахівцями Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області здійснювали перевірку дотримання санітарного законодавства та законодавства про харчові продукти в Івано-Франківвській школі...

Сьогодні, представники ГО “Мами Прикарпаття” з фахівцями Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області здійснювали перевірку дотримання санітарного законодавства та законодавства про харчові продукти в Івано-Франківвській школі №19.

Про це пише Фіртка з посиланням на голову ГО “Мами Прикарпаття” Мар’яну Вершиніну.

“Разом з батьками та журналістами оглянули приміщення їдальні під час сніданку учнів початкових класів. Ми побачили, що більшість посуду має тріщини та не зовсім чистий, столові прибори криві, стіни вкриті чорним і жирним нальотом, у котлеті наявні хрящі. У буфеті випічка (булочки) розташована поряд із коробкою для грошей (не зовсім добросовісне сусідство). Щодо наявності води у їдальні, то вона була, але відсутні чашки чи/та стакани (пізніше винесли чашки і в нашій присутності наносили дату на графини)”. – йдеться у повідомленні.

Знайшли перевіряючі і позитивні сторони.

“Їжа була тепла. Макарони добре зварені (не розварені), смачні. Присутні салати зі свіжих овочів. Помітні зміни на лінії роздачі їжі (зроблений ремонт). Надіюсь, що наступного навчального року харчування у школах нашого міста стане кращим та якіснішим на благо наших дітей. Закликаю батьків частіше відвідувати шкільні їдальні, бо це позитивно впливає на надання послуги”, – додала Мар’яна Вершиніна.

Читайте також:  Коли лунатиме “Останній дзвоник” у школах Франківська. ІНФОГРАФІКА

Категорії
Новини
Новини
Loading...