На Надвірнянщині провели фестиваль особливих дітей «Ти – не один»

З нагоди дня захисту дітей на Надвірнянщині проходить найдобріший та найщиріший фестиваль юних талантів – фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Ти – не...

З нагоди дня захисту дітей на Надвірнянщині проходить найдобріший та найщиріший фестиваль юних талантів – фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Ти – не один».

Мета заходу сприяти творчому розвитку обдарованих дітей з обмеженими фізичними можливостями,- пише Місто.

Фестиваль відбувся 5 червня в актовому залі Надвірнянської ЗОШ №1, за участі особливих вихованців навчальних закладів району, які співали пісні, декламували вірші, читали власну поезію, танцювали.

Побачити та послухати талановитих хлопців і дівчат зібралось чимало глядачів. Привітати учасників на фестиваль завітали керівники району та міста.

Цікавою та вражаючою була виставка творчих робіт учнів з обмеженими можливостями. Юні обдарування представили свої творчі роботи з бісеру, вироби з дерева, паперу, вишивки, малюнки.

Глядачі фестивалю були вражені глибоким змістом виступів та талановитістю діток з обмеженими можливостями. Запальний танець «Калина», на завершення фестивалю, під овації, виконали «сонячні» дівчата – вихованки дитячого центру творчості та національно-патріотичного виховання молоді.

Відповідно до програми розвитку місцевого самоврядування, 10 дітей з особливими потребами отримали матеріальну допомогу на лікування. Крім того, учасники концерту та виставки отримали подарунки і грамоти.

Читайте також: Дитячі майданчики та комп’ютерні класи: як у Городенці відзначили День захисту дітей. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...