Франківець розчавив знайомому око за те, що не віддав борг

Івано-Франківський міський суд виніс чоловіку, який побив свого знайомого. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише “МІСТО”. Інцидент трапився в червні минулого...

Івано-Франківський міський суд виніс чоловіку, який побив свого знайомого.

Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише “МІСТО”.

Інцидент трапився в червні минулого року. Обвинувачений та ще двоє осіб перебували у дворі будинку, в який на велосипеді під`їхав потерпілий та зупинився біля вказаних осіб. Під час розмови обвинувачений запитав потерпілого, коли той поверне гроші, які він заборгував перед ним (10 тисяч грн.). Однак потерпілий , нічого не відповівши, розвернувся та мав намір поїхати. Проте, обвинувачений рукою зловив потерпілого за руку, тим самим притримавши його. У свою чергу, потерпілий наніс обвинуваченому один удар рукою в область обличчя. Після чого між ними зав`язалась бійка.

Під час конфлікту обвинувачений наніс потерпілому декілька ударів в різні ділянки тіла та один удар рукою в обличчя. Внаслідок цього останній отримав травму правого ока з підкон`юктивальним розривом склери з випадінням оболонок правого ока (розчавленням очного яблука).

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнав повністю та беззастережно, підтвердив зазначені вище обставини.

Суд визнав винуватим обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років.

Читайте також: У Франківську тимчасово змінюють рух кількох тролейбусів

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...