В Івано-Франківську у водія-порушника знайшли марихуану. ФОТО

Патрульні поліціянти при перевірці водія, який порушив правила дорожнього руху, виявили у нього наркотичні речовини.  8 червня під час патрулювання у місті Івано-Франківську правоохоронці...

Патрульні поліціянти при перевірці водія, який порушив правила дорожнього руху, виявили у нього наркотичні речовини. 

8 червня під час патрулювання у місті Івано-Франківську правоохоронці зупинили автомобіль “Volkswagen Polo”, який їхав всупереч правилам дорожнього руху,- пише Галка.

Перевіряючи документи правоохоронці  помітили, що водій хвилюється. Як з’ясувалося, небезпідставно: у 47-річного франківця під час поверхневої перевірки було виявлено згорток із вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, яка схожа на “марихуану”.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила в чоловіка зазначені речовини і відправила на експертизу, інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Триває слідство.

Читайте також: На Прикарпатті поліцейські затримали юного продавця марихуани. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...