В Івано-Франківській області 35 мільйонерів, – ДФС

 За даними Державної фіскальної служби України на Івано-Франківщині задекларували свої статки 35 мільйонерів. Про це повідомила Ірина Столярик, начальниця Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, на...

 За даними Державної фіскальної служби України на Івано-Франківщині задекларували свої статки 35 мільйонерів.

Про це повідомила Ірина Столярик, начальниця Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, на пресконференції учора, 11 червня, повідомляє канал 402

За її словами, кількість мільйонерів у порівнянні з минулим роком не змінилася. Так, 30 осіб задекларували отримані доходи у сумі від 1 до 5 млн грн, 3 – понад 5 млн грн, ще двоє – понад 10 млн грн.

Свої доходи мільйонери отримали від продажу об’єктів рухомого та нерухомого майна, від надання майна в лізинг, оренду, житловий найм тощо. Найбільша їх кількість проживає в м. Івано-Франківську, Коломийському, Тисменицькому, Калуському та Долинському районах.

Серед мільйонерів є житель Долинського району, який в минулому році отримав понад 9 млн грн іноземного доходу. Він не лише самостійно задекларував цей дохід, а й сплатив з нього податок, розмір якого перевищує 1 млн грн, – зазначила Ірина Столярик.

 

Читайте також: В Івано-Франківську відбулася акція “Подаруй книгу в’язням”. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...